[rev_slider alias="web-product-light"]
Kontorsstädning

Skapa en glänsande och hälsosam miljö och låt din personal trivas i den.


Vi ser till att din arbetsplats får den trivsamma miljö som varje medarbetare vill ha. Känslan av ett ny städat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder. Lämna städningen åt oss och ge dina medarbetare mer tid att ägna sig åt allt annat som finns att göra i verksamheten.

Vi erbjuder er allt från städning, fönsterputsning, golvvård till inköp och leverans av förbrukningsmaterial, fruktleverans, mattvätt och trädgårdsskötsel. Vi kan tillsammans utforma en skräddarsydd städspecifikation som passar just era behov.

Lösningen finns bara ett samtal bort, kontakta oss och boka ett möte med oss!


Erbjud dina medarbetare städning som löneförmån


Hemstädning som löneförmån

Det finns flera förmåner som ett företag kan erbjuda sina medarbetare men en förmån som blir allt vanligare och väldigt uppskattad är hemstädning. Som arbetsgivare bestämmer du upplägget i förmånsavtalet och har möjlighet att sätta olika beloppsgränser för olika personalgrupper både vad gäller löneförmån och löneavdrag och eventuell fakturering direkt till hushållet.


Varför hemstädning?

Oftast är det svårt att få tiden att räcka när man vill prestera både hemma och på jobbet. Erbjud dina medarbetare mer ledig tid, en förmån som de verkligen kommer att ha nytta av.

Personal

Vi erbjuder er samma personal med undantag för sjukdom samt ledighet. All vår personal genomgår en internutbildning. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar samt larmkoder. Vi lägger stor vikt när det gäller våra kunders trygghet och säkerhet.

Försäkringar

Om en olycka skulle inträffa har vi ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador.

Garanti

Vi utför kontinuerliga kontroller för att försäkra oss att kvalitén är alltid lika hög som vi utlovar. Skulle din medarbetare inte vara nöjd har vi en kvalitetsgaranti. Kontaktar ni oss inom 24 timmar åtgärdar vi felet så fort som möjligt.


För mer information, vänligen kontakta oss!

STÄDSPEFICIKATION KONTORSSTÄDNING[tmls_saved id="55"]

Varför välja oss

  • 15 års erfarenhet
  • Nöjd-kund garanti
  • Miljövänliga produkter
  • och mycket mer...

Öppettider

  • 10.00-17.00
  • 12.00-13.00
  • 08.00-17.00

Kontakt